![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 54 times 1 Answers
1 Reply
سلام وقت بخیر چون پدرتون ساپورتر هستن، املاکشون هم میتونه ساپورتشون رو برای شما قوی کنه
2021-09-05 14:50:00
![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#پدر
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
من خیلی تازه ازدواج کردم و همسرم تمکن مالی میده اما ملکی به نام ما نیست ا۰۰یا پدرم میتونه با املاک و اموالش ساپورتر ما بشه ؟
2021-08-31 15:11:00 #Canada [تمکن مالی] مهاجرت
خسته نباشین ممنون میشم جواب منو بدین من برای تمکن ۵۰۰تومن گردش ۴ ماهه همسرم ۱۰۰ تومن ۱ روزه به حساب ساپورترم (پدرم) و ۸۰ تومن حساب خودم گذاشتم به نظرتون مقدارش کم هست؟؟؟
2021-09-03 11:58:00 #Canada [ترم] مهاجرت
میتونین یک راهنمایی کوچیک کنین من جای پدر و مادرم دارم براشون درخواست ویزای توریستی میدم سوالم در مورد امضای الکترونیکی آخر هست الان اسم پدرم رو باید توی بخش امضا بزنم یا اسم خودم رو به عنوان نماینده؟ ممنون میشم پاسخ بدین
2021-09-10 00:40:00 #Montreal [پدر و مادرم] مهاجرت
من پدرم ساپورترم هست نیاز به تعهد محضری هست؟ برا تمکن مالی و کاور لتر مالی
2021-09-11 12:58:00 #Canada [تمکن مالی] مهاجرت
من کانادا هستم و برای CAQمجدد باید تمکن مالی بذارم اگه پدرم از ایران با حساب خودشون برام تمکن بگیرن با توجه به اینکه من ازدواج کردم قابل قبوله؟
2021-09-18 15:07:00 #Quebec City [تمکن مالی] مهاجرت
، با اینکه من بیشتر از ۱۸ سال سنم هست ولی مادر و پدرم هزینه مهاجرت رو تامین می کنند حالا مشکلی پیش میاد اگر نامه تمکن مالی مربوط به حساب پدر و مادرم باشه؟ مثل اینکه بانک گفته باید پول به حساب خودش ریخته شده باشه
2021-09-23 02:47:00 #Quebec City [پدر و مادرم] مهاجرت
راجع به ساپورتر داشتم ، ساپورتر حتما باید پدر مادر یا اقوام درجه ۱ باشن ؟ کسی که نسبت خانوادگی نداره و از اشنایان باشه نمیتونه ساپورتر شه؟
2021-09-25 07:41:00 #Canada [پدر] مهاجرت
من 29 سالمه مجرد مدرک کاردانی مهندسی پلیمر در حال گرفتن مدرک آیلتس سفر خارجی نداشتم تمکن مالی دارم پدرم هم تحت کفالت من هست و مدرک از بهزیستی هم دارم و به همین دلیل از خدمت معاف شدم بنظر شما من شانسی برای گرفتن ویزا دارم؟
2021-09-26 01:57:00 #Canada [برای گرفتن ویزا] مهاجرت
من دارم ریسابمیت می کنم استادی پرمیت قبلا تو استادی پلنم نوشته بودم با توجه به نیاز شرکت خانوادگی می خوام این رشته روبخونم و برگردم اونو گسترش بدم الان بعضی از می گن ذکر نکن این شرکت ماله پدرت هست بگو اونجا یک مهندس بودی و جاب افر بگیری کدومش بهتر هست به نظر شما؟
2021-10-02 02:41:00 #Canada [استادی پرمیت] مهاجرت
میدونید پولی که می خواهیم برای پیش پرداخت خرید خونه به حساب فرزندمون بریزیم چطور باید حواله بشه که سورس پول مشخص باشه چون بانک چک می کنه؟ و بعد چرا میگن سه ماه پول تو حساب بمونه و بعد درخواست وام بدیم؟
2021-09-02 00:07:00 #Canada
اینکه حجم و تعداد فایلهایی که قراره در کلاینت اینفو قرار بدیم خیلی زیاده ایا این امکان وجود داره مدارک ترجمه شده مثل سند ازدواج که تعداد صفحات کپی شده به زبان فارسی زیادی داره رو قرار ندیم؟ یعنی اون صفحات ترجمه شده انگلیسی رو بزاریم ولی ادامه پک ترجمه که کپی سند فارسی هست رو نگذاریم؟
2021-08-29 08:44:00 #Canada